Datorită lucrărilor de reabilitare/ extindere a terminalului de pasageri existent, lucrări ce au ca scop îmbunătățirea calității serviciilor oferite pasagerilor, începând cu data de 06 septembrie 2023, modalitatea de procesare a pasagerilor zborurilor comerciale pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, va suferi următoarele modificări:

 

  • Având în vedere că un număr mare de locuri de parcare autoturisme este afectat de lucrările în curs, staționarea autoturismelor însoțitorilor se va face ținand cont de existența unui număr limitat de locuri de parcare și sub stricta îndrumare a personalului de securitate aeroportuară. Avem rugămintea ca staționarea efectivă a autoturismelor să fie de o durată cât mai scurtă. Este interzisă lăsarea autoturismelor în zonele de staționare sau în orice altă zonă din incinta aeroportului.

  • Accesul pietonal al pasagerilor pentru plecare se va realiza prin punctul de control (barieră), situat în partea stângă (Nord) față de intrarea în aeroport, în baza talonului de îmbarcare. Accesul este permis doar pasagerilor, excepțiile de la această regulă sunt părinții/tutorele/împuternicitul(ții) legal(i) al minorilor care vor călători neînsoțiți, precum și însoțitorii persoanelor cu dizabilități și a persoanelor cu mobilitate redusă.

 

       Pentru a evita disconfortul suplimentar, vă rugăm să respectați indicațiile personalului aeroportuar. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri provocate!

 


                                                                                                                                                Vă mulțumim pentru înțelegere!

Flux parcare aeroport